Όροι Χρήσης

Καλώς ορίσατε στο «Recreate». Εάν συνεχίσετε να περιηγείστε και να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε και να δεσμεύεστε από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις χρήσης, οι οποίοι μαζί με την πολιτική απορρήτου μας διέπουν τη σχέση του «Recreate» μαζί σας σε σχέση με αυτόν τον ιστότοπο.

Ο όρος [όνομα ιστότοπου] ή «εμάς» ή «εμείς» αναφέρεται στον κάτοχο του ιστότοπου. Ο όρος «εσείς» αναφέρεται στον χρήστη ή θεατή του ιστότοπού μας. Η χρήση αυτού του ιστότοπου υπόκειται στους ακόλουθους όρους χρήσης:

  • Το περιεχόμενο των σελίδων αυτού του ιστότοπου προορίζεται μόνο για γενική πληροφόρηση και χρήση σας. Μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση.
  • Ούτε εμείς ούτε τρίτοι παρέχουμε καμία εγγύηση ή εγγύηση σχετικά με την ακρίβεια, την επικαιρότητα, την απόδοση, την πληρότητα ή την καταλληλότητα των πληροφοριών και των υλικών που βρίσκονται ή προσφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό. Αναγνωρίζετε ότι αυτές οι πληροφορίες και το υλικό ενδέχεται να περιέχουν ανακρίβειες ή λάθη και αποκλείουμε ρητά την ευθύνη για οποιεσδήποτε τέτοιες ανακρίβειες ή σφάλματα στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία.
  • Η χρήση οποιασδήποτε πληροφορίας ή υλικού σε αυτόν τον ιστότοπο γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη, για την οποία δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι τυχόν προϊόντα, υπηρεσίες ή πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού του ιστότοπου πληρούν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.
  • Αυτός ο ιστότοπος περιέχει υλικό που ανήκει σε εμάς ή έχει λάβει άδεια χρήσης από εμάς. Το υλικό αυτό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε ότι έχει να κάνει με το σχέδιο, τη διάταξη, την εμφάνιση, την εμφάνιση και τα γραφικά. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή εκτός από τη δήλωση πνευματικών δικαιωμάτων, η οποία αποτελεί μέρος αυτών των όρων και προϋποθέσεων.
  • Όλα τα εμπορικά σήματα που αναπαράγονται σε αυτόν τον ιστότοπο, τα οποία δεν αποτελούν ιδιοκτησία ή δεν έχουν άδεια χρήσης του χειριστή, αναγνωρίζονται στον ιστότοπο.
  • Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση αυτού του ιστότοπου μπορεί να προκαλέσει αξίωση αποζημίωσης ή/και να συνιστά ποινικό αδίκημα.
  • Κατά καιρούς αυτός ο ιστότοπος μπορεί επίσης να περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους. Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται για τη διευκόλυνσή σας για την παροχή περαιτέρω πληροφοριών. Δεν σημαίνουν ότι εγκρίνουμε τους ιστότοπους. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των συνδεδεμένων ιστότοπων.
  • Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτόν τον ιστότοπο από άλλο ιστότοπο ή έγγραφο χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του «Recreate».

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Στο «Recreate», το απόρρητο των επισκεπτών μας είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς. Αυτό το έγγραφο πολιτικής απορρήτου περιγράφει τους τύπους προσωπικών πληροφοριών που λαμβάνονται και συλλέγονται από το «Recreate» και τον τρόπο χρήσης τους.

Αρχεία καταγραφής

Όπως πολλοί άλλοι ιστότοποι, το «Recreate» χρησιμοποιεί αρχεία καταγραφής. Οι πληροφορίες μέσα στα αρχεία καταγραφής περιλαμβάνουν διευθύνσεις πρωτοκόλλου Διαδικτύου (IP), τύπο προγράμματος περιήγησης, πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP), σφραγίδα ημερομηνίας/ώρας, σελίδες παραπομπής/εξόδου και τον αριθμό των κλικ για την ανάλυση τάσεων, τη διαχείριση του ιστότοπου, την παρακολούθηση της κίνησης του χρήστη γύρω από τον ιστότοπο και συλλογή δημογραφικών πληροφοριών. Οι διευθύνσεις IP και άλλες τέτοιες πληροφορίες δεν συνδέονται με πληροφορίες που είναι προσωπικά αναγνωρίσιμες.

Cookies και Web Beacons

Το «Recreate» χρησιμοποιεί cookies για να αποθηκεύει πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις των επισκεπτών, να καταγράφει συγκεκριμένες πληροφορίες χρήστη στις σελίδες που έχει πρόσβαση ή επισκέπτεται ο χρήστης, να προσαρμόζει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας με βάση τον τύπο του προγράμματος περιήγησης των επισκεπτών ή άλλες πληροφορίες που στέλνει ο επισκέπτης μέσω του προγράμματος περιήγησής του.

elEL